STUDION LUKUJÄRJESTYS:Kunto Zumba

16.12.2019

Aloita viikonlopun vietto tanssin ja lihaskuntoharjoittelun yhdistelmällä. Kunto Zumba on tanssin ja koko vartalalon lihaskuntoharjoittelu. Lämmittely tehdään eri tanssilajien tahtiin. Tunti on Zumba-tanssin ja lihaskuntoharjoittelun yhdistelmä.

Steppumppi

16.12.2019

Tunnilla tehdään lämmittely step- lautaa apuna käyttäen. Lämmittelyn jälkeen tehdään koko kehon treeni levytangon ja painojen avulla. Lopuksi venytellään päälihasryhmät. Tunnin tason voi määritellä itse laudan ja painojen tasoa ja määrää vaihtamalla.

Kehonavausjoogassa keskitytyään kehon avaamiseen. Tunnilla tehdään erilaisia kehoa avaavia liikkeitä kehon eri osiin. Tunnilla saat vahvistusta ja venytystä kehoosi. Tämä on hyvä tapa nollata työpäivä ja aloittaa uusi viikko.

Lasten tanssi Haluatko tarjota lapsellesi turvallisen liikuntahetken ilman tavoitteellista treeniä ja tiettyä lajivalintaa. Lasten tanssi on siihen hyvä mahdollisuus. Siellä lapsi pääsee kehittämään omia motorisia taitoja monipuolisesti mukavalla tavalla musiikin tahdissa leikkien.
Lasten tanssi on lapsen oma liikuntahetki. Siellä tutustutaan...

Iltajooga

19.11.2019

Kaipaako kehosi rauhoittumista ennen uutta työviikkoa? Onko vaikea nukahtaa viikonlopun jälkeen, kun työasiat alkavat jo pyöriä päässä. Tule rauhoittumaan iltajoogaan sunnuntaisin.

Koko kehon treeniryhmässsä laitetaan koko kehon lihakset kuntoon. Treeni on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka haluaa tehdä lihaskuntoharjoittelun treeniryhmässä. Sinun ei tarvitse mennä kuntosalilla ja saat kattavan treenin koko keholle.

Ihana lempeä aloitus uuteen energisempään päivään. Herätä itsesti kunnolla tiistai päivään. Aloita päivä lempeällä jumpalla, josta saat energiaa päivääsi. Saat myös veren kiertämään niska-hartiaseudun lihaksissa. Samalla vahvistat kyseisiä lihaksia, jotta saat niska-hartiaseudun vaivoihisi helpotusta.

Oletko päättänyt tehdä elämäntapamuutoksen ja tarvitset siihen apua ja tukea? Olet tehnyt hienon päätöksen: Onnittelut siitä! Tarvitset stempparin projektiisi ja ryhmän, josta saat vertaistukea. Lisäksi haluat tietoa ravinnosta ja miten aloittaa ja pysyä päätöksessä. Liikunta ei välttämättä ole sinulla säännöllistä ja tarvitset apua myös sen...

Pilates 

10.07.2019

Tämän kurssin tarkoitus on luoda ja tuoda hyvinvointia elämääsi. Pilateksen alkeiskurssin tunneilla teemme kehon ja mielen yhteisen harjoituksen, joka lisää keskivartalon voimaa ja kehittää ydintukea, jonka varassa vietämme suurimman osan päivästä. Lisäksi harjoitukset kehittävät tietoisuutta omasta kehosta sekä mielestä, jolloin on helpompaa...

Äidin ja alle vuoden ikäisen vauvan ihana yhteinen
liikuntahetki. Kurssilla tuetaan äidin ja vauvan varhaista
vuorovaikutussuhdetta ja vauvan motorista kehitystä, samalla kun äiti palautuu
raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantinpohjaa vahvistaen.