TUNNIT

Pilates alkeet

10.07.2019

Tämän kurssin tarkoitus on luoda ja tuoda hyvinvointia elämääsi. Pilateksen alkeiskurssin tunneilla teemme kehon ja mielen yhteisen harjoituksen, joka lisää keskivartalon voimaa ja kehittää ydintukea, jonka varassa vietämme suurimman osan päivästä. Lisäksi harjoitukset kehittävät tietoisuutta omasta kehosta sekä mielestä, jolloin on helpompaa...

Tämän kurssin tarkoitus on luoda ja tuoda hyvinvointia elämääsi. Pilateksen jatkotason kurssilla keskitymme keskivartalon tuen kehittämiseen sekä kehon ja mielen yhteiseen harjoitukseen, jossa keskittymisen kautta pystymme olemaan läsnä hetkessä ja samalla kehittämään kehomme ydintukea. Harjoitusten kautta kehotietoisuus ja kehonhallinta kehittyy,...

Äidin ja alle vuoden ikäisen vauvan ihana yhteinen
liikuntahetki. Kurssilla tuetaan äidin ja vauvan varhaista
vuorovaikutussuhdetta ja vauvan motorista kehitystä, samalla kun äiti palautuu
raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantinpohjaa vahvistaen.

Juoksukoulu

07.07.2019

Juoksukoulu sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan juosten. Mukaan voit tulla olit sitten ihan aloittelija tai jo enemmän juoksua harrastanut. Katson sinulle sopivan ryhmän tasosi mukaan. Halu juosta riittää!

Painonhallintaryhmä on sinulle, joka haluat pudottaa painoasi pysyvästi. Olet valmis tekemään pysyviä muutoksia ruokailuusi, etkä etsi mitään pikadieettejä vaan haluat saada painosi pysyvästi putoamaa. Ryhmässä opetellaan pysyviä muutoksia ja pysyvää painonhallintaa.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.