Liikkuva aamu treeniryhmä- Energisoiva aloitus uuteen päivään

06.08.2019

Liikkuva aamu

Ihana lempeä aloitus uuteen energisempään päivään. Herätä itsesti kunnolla tiistai päivään. Aloita päivä lempeällä jumpalla, josta saat energiaa päivääsi. Saat myös veren kiertämään niska-hartiaseudun lihaksissa. Samalla vahvistat kyseisiä lihaksia, jotta saat niska-hartiaseudun vaivoihisi helpotusta.

Jumpassa herättelemme kehoa ensin lämmittelemällä. Keskitymme erityisesti niska-hartiaseudun lihasten vahvistamiseen ja huoltamiseen. Ryhmä on erityisesti sinulle, jonka päivä jatkuu toimistossa tai muussa vastaavassa työssä, jossa hartiat ovat kovilla.

Niska-hartiaseudun lihaksien lisäksi käymme läpi myös muut päälihasryhmät. Kehonpainon lisäksi käytämme lisäpainoina mm. käsipainoja, kahvakuulaa ja kuminauhoja. Lopuksi huollamme kehoa venyttelemällä ja pienvälineillä.  

Tunnin vetää Tiina Ekman Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Triathlonvalmentaja ja sairaanhoitaja. Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin oikeanlaisen liikunnan avulla. Pienryhmissä saat täyden tukeni ja tsemppini treenin tekemiseen. Varmista, että teet liikkeet oikein ja tarvittaessa saat vaihtoehtoisia liikkeitä.

Sisältö

- Tunnin treeni tiistaisin klo 7.30-8.30

- Koko kehon lämmittely & liikkuvuusliikkeet

- Lihaskuntoharjoittelu pienvälineillä koko keholle

- Niska-hartiaseudun huolto venyttelyn ja pienvälineiden avulla

- Tunnin pitää Tiina

Treenin hyödyt:

- Ylävartalon lihasten liikkuvuus paranee 

- Niska-hartiaseudun vaivat vähenevät ja kivut helpottuvat

- Koko vartalon ja erityisesti niska-hartiaseudun lihakset vahvistuvat

- Jaksat paremmin arjessa

- Saat energiaa ja hyvää oloa päivääsi

MIKSI STUDIO SINUN VALINTASI PIENRYHMÄ?


Studion pienryhmässä harjoittelijoita on maksimissaan kymmenen. Tämä takaa, että ohjaaja ehtii katsoa kaikkien suoritustekniikat ja tarvittaessa auuttaa ja korjata niitä. Kolmen kuukauden ryhmä takaa harjoittelun nousujohteisyyden. Voimme siis edetä haasteellisempiin liikkeisiin ryhmän edetessä. Ryhmässä huomioidaan myös jokaisen mahdolliset vammat ja virheasennot. Saat apua vaivoihisi vahvistamalla oikeita lihaksia. Ryhmässä saat tukea muilta osallistujilta. Saat Personal Trainerin liikeohjauksen ja treenin  halvemmalla hinnalla.


STUDIO SINUN VALINTASI LIHASKUNTOTREENIT OVAT SINULLE, JOKA HALUAT

  • Vahvan toimivan kehon
  • Parantaa lihaskuntoa
  • Saada toimivan kivuttoman kehon
  • Haluat treenata ryhmässä
  • Oppia oikeat liiketekniikat ja saada yksilöllistä ohjausta
  • Et halua tehdä lihaskuntotreeniä salilla
  • Saat PT ohjauksen halvemmalla hinnalla

Ilman aktiivista harjoittelua, lihasmassa määrä alkaa iän mukaan laskemaan. Kehon kunnossa pysymiseksi tarvitsemme säännöllistä lihaskuntoharjoittelua. Kaikki eivät halua käydä kuntosalilla. Lihaskuntoharjoittelun voi tehdä myös erilaisten jumppien muodossa.

Perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla on kymmeniä osallistujia. Silloin ohjaaja ei ehdi antamaan yksilöllistä ohjausta liiketekniikoissa. Tämän kehonhuoltojumpan ryhmäkoko pidetään pienenä, jolloin ohjaajalla on mahdollisuus liiketekniikoiden korjaamiseen. Tällöin treenaaminen on turvallista ja opit oikeat tekniikat ja saat kehosi toimimaan paremmin.

Myös lihashuolto on tärkeä osa harjoittelua. Teemme aina lopussa huoltavia liikkeitä monipuoliseste, jotta palaudut hyvin treenistä. Lihashuollon avulla parannamme liikelaajuuksia ja saamme kehon toimimaan paremmin.


VALMENNUKSEN HYÖDYT

  • Saat paremman lihaskunnon ja toimivan kehon
  • Säännöllinen ryhmä tuo jatkuvuutta harjoitteluun
  • Saat muilta ryhmäläisiltä stemppiä treeneihin