Koko kehon jumppa- treeni koko keholle

14.08.2019

Koko kehon jumppa

Koko kehon treeniryhmässsä laitetaan koko kehon lihakset kuntoon. Treeni on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka haluaa tehdä lihaskuntoharjoittelun treeniryhmässä. Sinun ei tarvitse mennä kuntosalilla ja saat kattavan treenin koko keholle.

Tunnin vetää Tiina Ekman Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Triathlonvalmentaja ja sairaanhoitaja. Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin oikeanlaisen liikunnan avulla. Pienryhmissä saat täyden tukeni ja tsemppini treenin tekemiseen. Varmista, että teet liikkeet oikein ja tarvittaessa saat vaihtoehtoisia liikkeitä.

Ryhmässä saat valmentajan ja ryhmän tuen treeniisi. Valmentajan ohjauksessa opit oikeat suoritustekniikat ja treenisi tuottaa tuloksia. Lihaskuntoharjoittelulla saat toimivamman kehon ja liikkuvuutesi paranee.

Lämmittelyn jälkeen harjoittelemme koko kehon lihakset kehon painolla ja pienvälineillä. Treeni tehdään omaa kehoa kuunnellen ja saat tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä treenin toteuttamiseen. Treenin lopuksi tehdään venyttelyt ja huolletaan kehoa pienvälineillä.

Sisältö

- Tunnin treeni torstaisin klo 16.30-17.30

- Koko kehon lämmittely & liikkuvuusliikkeet

- Lihaskuntoharjoittelu pienvälineillä koko keholle

- Kehon huolto venyttelemällä ja pienvälineillä

- Tunnin pitää Tiina


VARAA PAIKKASI TUNNILLE ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA:

MIKSI STUDIO SINUN VALINTASI PIENRYHMÄ?


Studion pienryhmässä harjoittelijoita on maksimissaan kymmenen. Tämä takaa, että ohjaaja ehtii katsoa kaikkien suoritustekniikat ja tarvittaessa auuttaa ja korjata niitä. Kolmen kuukauden ryhmä takaa harjoittelun nousujohteisyyden. Voimme siis edetä haasteellisempiin liikkeisiin ryhmän edetessä. Ryhmässä huomioidaan myös jokaisen mahdolliset vammat ja virheasennot. Saat apua vaivoihisi vahvistamalla oikeita lihaksia. Ryhmässä saat tukea muilta osallistujilta. Saat Personal Trainerin liikeohjauksen ja treenin halvemmalla hinnalla


STUDIO SINUN VALINTASI LIHASKUNTOTREENIT OVAT SINULLE, JOKA HALUAT

  • Vahvan toimivan kehon
  • Parantaa lihaskuntoa
  • Saada toimivan kivuttoman kehon
  • Haluat treenata ryhmässä
  • Oppia oikeat liiketekniikat ja saada yksilöllistä ohjausta
  • Et halua tehdä lihaskuntotreeniä salilla
  • Saat PT ohjauksen halvemmalla hinnalla

Ilman aktiivista harjoittelua, lihasmassa määrä alkaa iän mukaan laskemaan. Kehon kunnossa pysymiseksi tarvitsemme säännöllistä lihaskuntoharjoittelua. Kaikki eivät halua käydä kuntosalilla. Lihaskuntoharjoittelun voi tehdä myös erilaisten jumppien muodossa.

Perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla on kymmeniä osallistujia. Silloin ohjaaja ei ehdi antamaan yksilöllistä ohjausta liiketekniikoissa. Tämän kehonhuoltojumpan ryhmäkoko pidetään pienenä, jolloin ohjaajalla on mahdollisuus liiketekniikoiden korjaamiseen. Tällöin treenaaminen on turvallista ja opit oikeat tekniikat ja saat kehosi toimimaan paremmin.

Myös lihashuolto on tärkeä osa harjoittelua. Teemme aina lopussa huoltavia liikkeitä monipuoliseste, jotta palaudut hyvin treenistä. Lihashuollon avulla parannamme liikelaajuuksia ja saamme kehon toimimaan paremmin.


VALMENNUKSEN HYÖDYT

  • Saat paremman lihaskunnon ja toimivan kehon
  • Säännöllinen ryhmä tuo jatkuvuutta harjoitteluun
  • Saat muilta ryhmäläisiltä stemppiä treeneihin