Pilates 

10.07.2019

Pilates kurssi

Tämän kurssin tarkoitus on luoda ja tuoda hyvinvointia elämääsi. Pilateksen alkeiskurssin tunneilla teemme kehon ja mielen yhteisen harjoituksen, joka lisää keskivartalon voimaa ja kehittää ydintukea, jonka varassa vietämme suurimman osan päivästä. Lisäksi harjoitukset kehittävät tietoisuutta omasta kehosta sekä mielestä, jolloin on helpompaa rentoutua ja olla läsnä hetkessä. Kurssilla keskitymme pilateksen perusasioihin ja etenemme pikkuhiljaa kehon voimaa ja tasapainoa kehittäen.


Mitä Pilates on?

Pilates on kehon ja mielen harjoitusta, jossa keskitytään keskivartalon syvien lihasten aktivointiin, hengittämiseen ja liikkeiden hallintaan sekä tarkkuuteen. Tarkoituksena on sitoa kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa, jolloin muun muassa ryhti säilyy hyvänä ja kehonkäyttö on optimaalista. Läsnäolo on edellytys sille, että mieli on tyyni ja keho on rauhoittuu. Pilatesharjoitusten tarkoitus on tuoda mieli ja keho yhteen ja tätä kautta löytää kokonaisvaltaisesti parempi olo. 


Ohjaaja?

Ohjaajan toimii PilatesHealth-ohjaaja Suvi Suur-Inkeroinen. Suvin nettisivujen osoite on www.suvintuulet.fi

Ohjaajallasi Suvilla on avoin ja lempeä ote ohjaamiseen. Sinun on helppo tulla tunnille juuri sellaisena kuin olet, sillä Suville yksilöllisyys on perusta kaikelle tekemiselle ja olemiselle.
Erilaiset keho- ja tietoisuusharjoitukset ovat olleet osa Suvin elämää jo vuosia. Osan työstään hän tekee erilaisten hoitojen, hevosten ja ratsastajien parissa, jonka kautta herkkyys ja kyky nähdä yksityiskohtia on luonnollinen osa olemista ja tekemistä.


Palautteita aiemmalta kurssilta:

"Tarpeeksi selkeät ohjeistukset, helppo oli näin ensikertalaisenakin tulla pilates-tunneille. Ihanan rento ohjaus ja ilmapiiri"

"Lämmin kiitos ihanasta pilateskurssista! Kurssi on toiminut oman viikon kehonhuoltohetkenä. Tunnit ovat lisänneet sopivasti voimaa ja tietoisuutta raskauden jälkeen uudesta kehosta. Hengitys ja liike yhdessä on tuntunut tosi voimauttavalta. Sinun lämmin ja pehmeä puhe tuo tuntiin sopivaa rauhoittumista ja keskittymistä tekemiseen."