HENKILÖKUNTA


Yrittäjä Tiina Ekman (kuva alla) on Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Triathlonvalmentaja ja sairaanhoitaja. Hän Pitää mm. erilaisia lihaskuntoharjoituksia, juoksukoulua, Lihashuoltoa ja painonhallintaryhmiä. Tiinan yksilövalmennuksesta saat lisätietoja: www.pt-tiinaekman.fi.

Studion vakituinen joogaopettaja on Mari Salminen (kuva alla). 

Marista saat lisätietoja  osoitteesta:

https://karunya-yoga4.webnode.fi/. 

Studion vakituinen pilates ohjaaja on Suvi Suuri-Inkeroinen (kuva alla).

Lisätietoja Suvista löydät:

www.suvintuulet.fi, www.tunneyhteys.suvintuulet.fi & www.tietoinenratsastus.suvintuulet.fi

 

Jooga opettaja Elina Koski

Olen 33-vuotias äiti Kuusamosta. Olen harrastanut joogaa nuoruudesta saakka, enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Jossain vaiheessa innostuin joogasta syvemmin ja hakeuduin Hima Happiness jooga kouluun. Alun perin koulutuksen oli tarkoitus syventää omaa jooga polkuani. Ajauduin kuitenkin melko nopeasti pitämään jooga tunteja myös muille. Joogan lisäksi innostuin ottamaan meditoinnin osaksi harjoitusta.

Tampereelle muutin reilu vuosi sitten. Täällä en ole vielä löytänyt omaa paikkani jooga ohjaajana. Nyt aloitan tunnit Studio Sinun Valintasi tiloissa. Haluan edetä pienin askelin. Tänä vuonna aloitamme kaksi viikkotuntia. Torstaina aloitamme vanhempilapsi joogalla. Sunnuntain tunnin teema on voimaa joogasta.

Ohjaajana olen lempeä, äidillinen ja rauhoittava. Tunneilleni voivat osallistua kaikki, jotka haluavat erilaista lähestymistä itseensä ja omaan kehoonsa. Tunneilla tarkoituksena hetki itsensä kanssa, rauhallisessa ympäristössä, jossa on turvallista olla itsensä ja omien ajatuksiensa kanssa. 

Studiolla tunteja pitää myös Reija laitinen. Hän pitää palaudu synnytyksestä kursseja ja äiti-vauva pilatesta. Reijasta löydät lisää tietoa Facebookista nimellä Studio Bilance.